ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

DSCN2681

  1. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
  2. ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ
  3. ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΜΠΙΔΗΣ
  4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ STAND UP ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  5. JONATHAN FRANTZEN, ο “Σπουδαίος Αμερικανός Μυθιστοριογράφος” σύμφωνα με το περιοδικό TIME και κάτοχος του βραβείου National Book Award (το πιο σημαντικό λογοτεχνικό βραβείο της Αμερικής), συζητάει με τον διακεκριμένο Ελληνα δημοσιογράφο και συγγραφέα Αναστάση Βιστωνίτη.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30μ.μ. στην οδό Μασσαλίας 22, στην Αθήνα, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός, την Ελληνοαμερικανική Ενωση μέσω του American College (HAEC) και τα βιβλιοπωλεία Public.
  6. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Η ΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. Η καλλιέργεια της ελιάς, είναι  από τους πιο αξιόλογους σύγχρονους οικονομικούς παράγοντες. Πως θα αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες κλιματικές αλλαγές, την αύξηση της θερμοκρασίας και άλλες περιβαντολογικές μεταβολές? Στην συζήτηση συμμετέχουν Ελληνες και ξένοι διακεκριμένοι ομιλητές, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός μας Ηλίας Μαμαλάκης. Γαλλικό Ινστιτούτο, Σίνα 31, Αθήνα, Τηλ.:2103398600Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την χορηγία των: Pouratus Europe,AGRO.VI.M. S.A.,ΣΕΒΙΤΕΛ και της ΕνωσηςΑγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου. Διανομή εισιτηρίων από τις 6.00. Χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.
  7. ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με αναφορά στην συνέντευξη του Αθηναίου δημοσιογράφου, λογοτέχνη και σπουδαίου θεατρικού συγγραφέα Αλέκου Λιδωρίκη (1907-1988), με τον Κύπριο Αρχιεπίσκοπο (από την περιοχή της Πάφου) Μακάριο τον Γ’, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία, τον Δεκέμβριο του 1972.Την συνέντευξη, υπό μορφήν Θεατρικού Αναλογίου (με την επιμέλεια του Κωστή Σαββιδάκη),  θα παρουσιάσουν ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος (σε σκηνοθεσία του ιδίου). και ο δημοσιογράφος Χρήστος Μιχαηλίδης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο “Σπίτι της Κύπρου” στηνοδό Ξενοφώντος 2Α, στην Αθήνα, στις 20.00, Τηλ.: 2103734934.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
FacebookTwitterEmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © 2015 ALMA REAL ESTATE All Rights Reserved.

FacebookTwitterEmail