ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

 

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ύστερα από την ανακοίνωση της αναχώρησης του από την Ελλάδα, ο Πρόεδρος Christophe Lemarié, υπέβαλε στις 19 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου, την παραίτησή του”.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, αποφάσισε ομόφωνα την ανάληψη της θέσης του νέου προέδρου από τον κ. Cyrille Dupont.”

Τα παραπάνω ανακοίνωσε σήμερα η διευθύντρια του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου,

κα Κατερίνα Μανάλη (φωτο).

pNRVS3087-0-NEW-272x300

Παρατίθεται επιστολή εκ μέρους του προέδρου, κου Christophe Lemarié.

Αθήνα, 22/7/2016

Όπως μερικοί από εσάς ήδη γνωρίζετε, η παραμονή μου στην Ελλάδα φτάνει στο τέλος της μετά από πέντε χρόνια. Αποδέχτηκα την πρόταση του εργοδότη μου, του ομίλου Pernod Ricard, να αναλάβω μια νέα θέση στο Παρίσι. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία και αναλαμβάνω τα καινούρια μου καθήκοντα επίσημα από την 1η Σεπτεμβρίου.
Συνεπώς, θα πρέπει να εγκαταλείψω και τη θέση του Προέδρου στο Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Υπέβαλα λοιπόν την παραίτηση μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, κατά τη δυνεδρίαση της 19ης Ιουλίου. Σύμφωνα με το καταστατικό, αυτό διόρισε έναν διάδοχο για την υπόλοιπη διάρκεια της θητείας μου.
Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να σας πω πόσο εποικοδομητικά ήταν αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα, παρά τις δυσκολίες, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Η θητεία μου στο Επιμελητήριο, στο οποίο υπηρέτησα δύο χρόνια ως Πρόεδρος, συνεισέφερε σημαντικά σε αυτό. Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα του Επιμελητηρίου, καθώς και τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο και τη Συμβουλευτική Επιτροπή, για την τόσο θερμή και πολύτιμη υποστήριξή τους.
Δράττομαι εξίσου της ευκαιρίας για να ευχηθώ στον διάδοχό μου, Cyrille Dupont, κάθε επιτυχία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι με εκείνον και υπό τη διεύθυνση της κας Κατερίνας Μανάλη, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο θα συνεχίσει να εκπληρώνει την αποστολή του με την αφωσίωση, την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό που το χαρακτήριζαν πάντοτε.
Σας εύχομαι, αγαπητά μέλη, κάθε επιτυχία για το μέλλον και εκφράζοντάς σας τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια, ευελπιστώ ότι η Ελλάδα θα μπορέσει σύντομα να εκμεταλλευτεί τους καρπούς των κόπων της και να γνωρίσει την οικονομική ανάπτυξη που της αξίζει !
Christophe Lemarié
Πρόεδρος

pNRVS3093-LeMarie-II

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
FacebookTwitterEmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © 2015 ALMA REAL ESTATE All Rights Reserved.

FacebookTwitterEmail