Από το Chuzhou, China, στην Αθήνα

 3 of the 7 members of the Chinese Mission – among them (center) the Deputy Mayor of Chuzhou – photo: ALMA REAL ESTATE):ZHANG YI: Executive Deputy Mayor 0f Chuzhou Municipal Government, XU BAOYUE: Director of Suchu Modern Industrial Park Administrative Committee, WAN RUIJIAN: Senior Advisor of Dingyuan County Government, WU JINGLONG: Vice Secretary General of Chuzhou Municipal Government, XU QIANSEN: Director of Chuzhou Economic & Information Commission, YANG GUANGLAN: Director Of Chuzhou Foreign Affairs Office
      imagesvbc    imagesazx
Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, επισκέφθηκε τα γραφεία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, 7μελής Κυβερνητική και επιχειρηματική αποστολή από το Chuzhou, μία από τις 3 μεγαλύτερες σε επίπεδο ΑΕΠ πόλεις της Επαρχίας Anhui της Λ.Δ. της Κίνας και μία από τις 100 πόλεις της Κίνας  με το υψηλότερο ΑΕΠ.
    imagesvgr        imagessdc
Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο αναπληρωτής Εκτελεστικός Δήμαρχος του Chuzhou κ. Zhang Yi, (φωτο),και στην αποστολή συμμετείχαν τόσο ο Διευθυντής του μεγαλύτερου Τεχνολογικού Πάρκου της περιοχής όσο και οι επικεφαλής των τμημάτων Εξωτερικού Εμπορίου και Διεθνών Σχέσεων της Τοπικής Κυβέρνησης.
imagesrty    imagesen     imagesacv     images234r
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρωθυπουργός της Λ.Δ. της Κίνας κ. Li Keqiang είναι από το Chuzhou και η αποστολή που επισκεύτηκε το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο ενδιαφέρεται να γνωριστεί και να συναντηθεί όχι μόνο θεσμικά με το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο αλλά και με τα μέλη του επιχειρηματίες, που επιθυμούν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην αγορά του.
download (2)   imagesqwe    imagesasxc   imageszxc
imagessx   imageshyu
imagesmkj   imagesmju
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
FacebookTwitterEmail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © 2015 ALMA REAL ESTATE All Rights Reserved.

FacebookTwitterEmail