«Ξεκινώντας τη δική σου Επιχείρηση»: Εκδήλωση στον “ΙΑΝΟ”

φωτο: ΑΛΜΑ Blog

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στις 18:00 η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργάνωσαν στην αίθουσα τέχνης και εκδηλώσεων “ΙΑΝΟΣ”, στην Αθήνα, ανοικτή συζήτηση με θέμα «Ξεκινώντας τη δική σου Επιχείρηση», στην οποία παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, οι πρωτοβουλίες EGGEquiFund και Orange Grove.

DSCN5858

φωτο: ΑΛΜΑ Blog

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Γάλλος Πρέσβης στην Ελλάδα, ο Α.Ε. Christophe Chantepy ο οποίος μίλησε σε άπταιστα Ελληνικά, καθώς επίσης και ο Ολλανδός Πρέσβης στην Ελλάδα, ο Α.Ε. Caspar Veldkamp.

DSCN5847

φωτο: ΑΛΜΑ Blog

DSCN5839

φωτο: ΑΛΜΑ Blog

Εν συνεχεία μίλησαν οι Αρίστος Δοξιάδης (big pi) και η Ρούλα Μπαχταλιά (Egg Programme Manager – www.theegg.gr)

DSCN5859

φωτο: ΑΛΜΑ Blog

DSCN5868

φωτο: ΑΛΜΑ Blog

Τη συζήτηση συντόνισε ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Λεωνίδας Αντωνακόπουλος.

DSCN5843

φωτο: ΑΛΜΑ Blog

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τέχνης και εκδηλώσεων “ΙΑΝΟΣ”, στην Αθήνα (Σταδίου 24)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση (δύο φορές το χρόνο που ανοίγει το σύστημα ηλεκτρονικών αιτήσεων), συμπληρώνοντας την φόρμα: www.orangegrove.eu

Εν συνεχεία, η αίτηση περνάει από την εξεταστική επιτροπή του orange grove και σε περίπτωση  επιλογής, το επόμενο βήμα είναι η συνέντευξη των υποψηφίων από την επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει ποιοί θα γίνουν δεκτοί.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

Χώρο εργασίας, Μέντορες – υποστήριξη, Entrepreneur in residence, Συμβουλευτική 1:1 από ένα διεθνές δίκτυο εκπαιδευτών, επενδυτών, επιχειρηματιών, στελεχών, συμμετοχή στο Squeeze, Σεμινάρια – workshops – bootcamps, Προγράμματα incubation & accelaration.

DSCN5835

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
FacebookTwitterEmail

Copyright © 2015 ALMA REAL ESTATE All Rights Reserved.

FacebookTwitterEmail